9 de septiembre de 2011

ACTA DEL DIA 4 DE SEPTEMBRE.


L’assemblea decideix que seguim amb la caseta.
Segons la gent que hi hagi comprometa seran els horaris d’aquesta.
La Huerta en Lucha està fent una acampada en el Massent d’en Sa Fons, per netejar i preparar el terreny i allà formar una cooperativa agrícola, necesiten ajuda humana i material, les assemblees són divendre a les 6.
La comissió de medi ambient està duent el seu progecte endevant.
Avingut un advocat que ens ajudara en els possibles problemes de legalitat que surgeixin, ens aconsella que abans d’arreglar el terreny hi hagi un contracta, o algo legal, ja que el contracte legal sería difícil de demostrar.
VIVENDA
Ha ha variacions a la comissió de vivenda, ja que les aturades de desnonament ja no són tant fàcils, donat que ja no és una hora sinó que legalment ara tenen 24hores per dur-la a terme acompanyats per la pocicia, que te orde d’emprar la violencia si ho creu necessari. Enfront els desnonaments optem per ocupacions, que no hi hagi gent al carrer, l’Advocat diu que no ens hem de desanimar, que hem de buscar un altre estrategia per vence’ls.
Si ens quedem al carrer, l’ocupació es una solució, peró procurem buscar una casa que no sigui de la que ens acaben de desnonar, per no encabronar al propietari, ja que en aquest moment ells s’han fet més forts.
Participant hem de despenalitzar l’ocupació, no pot quedar ningú al carrer.
S’ha de tindre en compte si aquest desnonament es del banc o del propietari.
S’ha de fer una recerca de pisos desocupats per que hi pugui viure la gent que es queda al carrer.
Quan han subastat la vivenda, el banc es queda els diners, i així no es legal, ara es comencen a veure jutges que condemnen als bancs.
El codi pernal, fins ara només s’ha utilitzat amb els Okupes amb “K”,(moviment reivindicatiu) pero no amb la resta (families...)
Els bancs tenen llistes per internet de cases / pisos buits.
Participant: anem amb quidado per que avegades els veïns si tenen uns que ocupen a la seva comunitat també lipoden fer la vida impossible i aixó ja seria excessiu per aquesta familia sense sostre.
-         Els bancs a vegades no paguen les comunitats, així si ells es salten la lleí, nosaltres també tenim el dret.
Participant: Hem de procurar coordinar els actes, hem de fer pinya i unificar forces.
INMIGRACIÓ
Es nota que venen temps pitjors.
Abans empadronar-se era relativament fàcil, pero ara la cosa s’ha complicat bastant. A de venir el propietari o o autorització del amo amb dni amb un paper de acta notarial.
L’ajuntament té una deuta de _______. Hauria d’estar preparats a tot el que vindrà, hi haurà retallades importants possiblement amb les entitats. Demà anirem al ple per veure que està passant i informar a la propera assamblea.
  • Exposició d’art del poble Mapuche al TOC, durant una setmana.
  • Referencia chilena artista de 18h a 21h fins l’onze de setembre.