Declaració


Des de el mes de maig, un grup de persones de Vilanova i la Geltrú, vam dir Prou! Prou a seguir callant mentre ens roben els bancs i els polítics. Prou a permetre que facin fora a més gent de les seves llars, prou a que la gent no tingui per menjar i prou a moltes d’altres injustícies que vivim diàriament en les nostres pells.

Som gent que hem anat variant i que ens impliquem en els moment que podem, però sobretot som gent implicada en un futur canvi, no representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa, som gent com tu, que vol canviar les coses. Per això ens reunim periodicament, per exposar preocupacions, dificultats, noves mobilitzacions i accions, preparar-ne d’altres... però sobretot per unir-nos, per que davant de les dificultats, no hi ha res més fort que un poble unit fent força.
 
Volem una societat que doni prioritat a la vida sobre els interessos econòmics i polítics. Ens sentim ofegades per l'economia capitalista, i ens sentim excloses del sistema polític actual. Apostem per una transformació profunda de la societat, i sobretot, perquè sigui la pròpia societat la protagonista d'aquest canvi.

Volem exigir i reclamar el que és nostre, i per tant, ens pertany: el dret a decidir i participar activament en les decisions del nostre poble.

Que no ens manipulin més. És el moment de decidir per nosaltres mateixes!