9 de junio de 2011

Acta de l’assemblea del dimecres 8 de juny.

Punts del dia de l’assemblea

1. Comissió Difusió – Noticia Diari de Vilanova.
2. Comissió Salut
3. Votacions Debat
4. Agressions a immigrants.
5. Varis: 1er Cinefòrum i noticia primer ministre d’Islàndia.
6. Ortoll
7. Roquetes
8. Foto perfil comuna Fes teva la Vila al Facebook
9. Varis.


Es fa una petita reflexió sobre fer assemblees intermitents, no ha donat temps a fer la reunió de comissions  donat que les reunions d’aquestes s’han allargat, per aquest motiu avui es tenia previst parlar-ne però es deixarà per properes assemblees.

1. Comissió Difusió – Notícia Diari de Vilanova.
El Diari de Vilanova es va assabentar de la sortida d’actuació a l’Ortoll, van telefonar per informar-se en diverses ocasions, volien fer una fotografia i un article. Han insistit en saber si l’acampada continua o no i què s’està fent a cada comissió.
Es parla que hi ha molta gent que no està d’acord en estar en contacte amb aquests mitjans de comunicació, però que potser si estem a sobre d’ells es podria aprofitar aquesta difusió.
Es demana prudència amb el tema i es decideix acordar-ho per consens a l’assemblea.
TORN DE PARAULA OPINIONS
-Hi han molts més medis de comunicació alternatius, que no pas els establerts ja que aquests no diran res bo de nosaltres.
Un altre company respecte això diu que que està molt bé però que la majoria de població no llegeix els medis alternatius i s’hauria de parlar amb el Diari de Vilanova per a que informessin que el moviment va molt bé i que continua.
-Fer una revista per nosaltres mateixos e incloure l’article de l’Ortoll amb fotografies.
-Un company de la comissió de comunicació opina que el Diari de Vilanova volia entrevistar-nos avui 8/06 però que com no s’havia pogut parlar en assemblea no s’ha decidit res al respecte, que hi ha la possibilitat de quedar amb ells demà 09/06.
L'assemblea de Plaça de Catalunya van rebutjar als medis de comunicació de TV3, però  desprès van acabar demanant perdó pel tema de la llibertat d’expressió.
Aquesta consciència contraria als medis de comunicació ve donada perquè sempre han tractat aquests moviments despectivament, però que potser ara ens podríem beneficiar de la seva difusió portant el tema així:
 • Que ens passin les preguntes que ens faran i parlar-ne.
 • Es creu que el que realment volen saber és si marxarà l’acampada o no.
 • Considerar que no és el moment de desmuntar l’acampada i dir-los que algun dia es dissoldrà quan estiguem organitzats i que continuarem la feina, perquè s’ha de tenir en compte que es perd molta energia en el manteniment de l’acampada, que es podria fer servir en les actuacions.
 • Analitzar entre tots la situació i valorar.
 • S’informa que ja es va citar al Diari de Vilanova un dia a les 18h i se’ls va deixar plantats i que s’ha fet un segon article des de el Diari de Vilanova i no va ser tan negatiu com el primer.
 • Donat que el Diari de Vilanova vol dedicar una pàgina al moviment es pot fer un llistat del que fa cada comissió i passar-ho perquè potser ja no tindrem cap altra oportunitat com aquesta.
A DECIDIR:
-No fer entrevista amb el Diari de Vilanova.
-Que primer ens passin les preguntes i valorar.
TORN DE PARAULA OPINIONS:
-Una altra companya no està d’acord en col·laborar amb aquest tipus de medis i opina que si volem canviar el sistema s’haurien de difondre els mitjans de comunicació alternatius.
-S’opina de mirar bé quina informació passarem al Diari de Vilanova i veure entre tots què es publicarà i d’aquesta forma sí col·laborar amb ells.
-Un company diu de parlar amb ells i dir-los simplement que ja tenim molts treballs fora de l’acampada i que quan marxem continuarà el moviment i que aquesta és la única informació que els hi hauríem de donar. Afegeix que es necessita gent per les comissions de Vivenda, Immigració i Medi Ambient.
-Recollir més signatures per dur-les al Diari.
-S’opina que s’està d’acord amb les opinions dels medis de comunicació però que això és el començament i que representants parlin en nom de tothom sempre amb consens general.
-Un altre company opina que no li sembla malament que es parli amb el Diari de Vilanova però que s’hauria de restar importància al tema perquè per llegir en un diari d’aquest tipus un article interessant t’has d’empassar un munt que no ho son i molta publicitat nefasta. Recollir signatures per l’Ortoll.
-Es comenta que al programa del Buenafuente es va fer difusió sobre que la gent estava molt d’acord amb els moviments i que un altre periòdic va fer un article molt bo del moviment independentment de la seva línia i que si escriuen sobre nosaltres no ens sembla bé hi ha l’opció de fre replica desprès. Denunciar el que sigui denunciable i exposar els  nostres objectius, com a mesura positiva.
-Company opina que no ha vist cap entrevista publicada en nom del moviment. Que el Diari de Vilanova té un monopoli informatiu a la vila i que juguen amb aquest poder, si ens fixem retrospectivament es pensa que podríem fer nosaltres el nostre propi medi de comunicació.                   Sobre les cartes al director en cas de rèplica només es publiquen les que els interessa.
Fer una missiva al diari de que no volem col·laborar amb ells per aquests motius i perquè precisament volem fer el nostre propi medi de comunicació.
-Una companya opina que no està  a favor d’ells però insisteix en que si s’està a sobre d’ells poden fer una difusió important. Saber el que els hi hem de dir, perquè no diguin que els acampats els hi han donat pel sac. Important dir tot el que s’està treballant a fons fora de l’acampada.
PROPOSTES:
-Proposta de publicació d’un manifest.
-Passar entrevista per mail per agilitzar.
-Moviment del poble sense mitjans de comunicació establerts.
A DECIDIR – EN TRES LINIES:
*Fer nosaltres el nostre propi medi de comunicació i no fer cap mena de tracte amb ells.
*Participar amb el Diari de Vilanova i semblants, però que primer ens passin les preguntes.
*O fer un manifest i passar-los només aquesta informació.
PROPOSTA DEFINITIVA
Per mutu consens entrevistar-se amb al Diari de Vilanova però amb les premisses i propostes de:
·         Que primer ens passin les preguntes i passar-los un manifest. Que ho facin unes tres persones de comissions diferents, per exemple una de comunicació, una altra d’organització i una de l’Ortoll.
·         Recollir objectius i definició de les comissions i utilitzar-lo a l’entrevista.
·         Quan s’acabi l’assemblea reunió de les comissions per decidir aquests últims punts.
2. Comissió Salut

Demandes necessitats i activitats.

Necessitats
Per ordre intern:
Ø  Un toldo com el de la cuina. Camió o furgoneta per anar a recollir fustes i toldos per fer carpa de massatges, rebre ajuda i descansar.
Ø  Material de farmaciola, es penjarà al blog.
Ø  Teràpies alternatives: Flors de Bach, massatge, reiki, etc…
Ø  Tècnic sanitari per fer xerrada de la problemàtica del sistema sanitari.
Ø  Tema pendent dels lavabos a la Plaça de la Vila.

Nota: Han decidit a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona quedar-se tancats pel tema de les retallades. Els hi donem tot el nostre suport!!!!!!!!
3. Votacions Debat

TORN OBERT DE PARAULA

-És possible que es perdin forces per no fer votacions.
-Les assemblees han anat molt bé fins ara amb el consens general.
Si algú no li ha quedat algun punt clar, que ho faci saber en veu alta, tots tenim paraula i quan s’exposa algun tema tothom pot participar i opinar lliurement.
En decisions més grans s’ha estat decidint per consens i per sentit comú.
Es podria plantejar en cas extrem de no acord fer votació, però no com a mètode.

-Consens és que sobre algun tema tots manifestem estar d’acord. Alhora de fer votacions son percentatges i és menys àgil.
-Tot es decideix dins l’assemblea i el que es fa desprès a l’acampada són reunions de convivència que no tenen res a veure.
PROPOSTA DEFINITIVA
Fer-ho per consens general com fins ara.
4. Agressions a immigrants.

Hi ha hagut 3 agressions a immigrants.
ES CONVOCA A l’ATENEU:
v  RODA DE PREMSA – Divendres 10/06 a les 19h30.
v  ASSEMBLEA OBERTA – Dimarts 14/06 a les 19h.

5. Varis: 1er Cinefòrum i noticia primer ministre d’Islàndia.

-Dia 09/08 hi haurà primer cinefòrum a les 22h30. Documental que tracta alternatives al model de vida actual, economia sostenible, xarxes de cooperació…
-Última notícia d’Islàndia:  s’està jutjant al primer ministre, acusat pel enfonsament del sistema bancari. Recolzament total per part de l’assemblea!!!!!!!!!
6. Ortoll

Properes sortides per la recuperació i neteja de l’Ortoll convocades pels dies:

 • 10 I 12 DE JUNY a les 8h del matí. Sortida des de Plaça de la Vila.
 • Es recorda portar sabates adequades i guants.

7. Roquetes

-S’han recollit moltes signatures al barri i una feina extraordinària.

-Ens han informat que ha Roquetes hi ha veus que hi han uns 40 desnonaments previstos.

8. Foto perfil comuna Fes teva la Vila al Facebook

-Proposta d’una foto comuna dels participants i simpatitzants de fes teva la Vila, imatge de Ventosa més logo moviment. Qui vulgui es pot posar la fotografia a la del perfil.

TORN OBERT DE PARAULA
-Ventosa s’identifica amb la burgesia de Vilanova i era un negrer, es proposa canvi de foto.

PROPOSTA DEFINITIVA PER CONCENS

Aprovada proposta de posar una careta d’anonymous de la pel·lícula “V de Vendetta” a l’estàtua d’en Ventosa, fer la nova fotografia i afegir-n’hi el logo.


9. Varis

-Proposta de punts de l’assemblea per demà 9 de juny:
 • Explicació del fons assembleari (funcionament)
 • Tema imatge de la fotografia del Facebook.
 • Acte de dissabte 11 de juny.

 -La comissió de difusió es reunirà el dia 9 de juny a les 19h per fer el manifest de l’acte de l’assemblea de dissabte 11 de juny dins de l’envestidora per tot aquells que vulguin participar.

- Crida: es necessita gent per la comissió de vivenda urgent, donat que s’estan movent un munt de projectes per ajudar a la gent.
El dia 9 de juny es farà una reunió a la Plaça de la Vila de la comissió.

La policia carrega contra indignats davant les Corts Valencianes

La policia espanyola ha carregat aquest matí contra els acampats que es concentraven de les Corts Valencianes per protestar coincidint amb el començamen avui de la vuitena legislatura. Cinc persones han estat detingudes, acusades de desordre, atemptat contra l'autoritat i lesions, i hi ha diversos ferits. Entre aquests hi ha el diputat de Compromís Juan Ponce, que ha rebut un cop de porra al braç.


Més informació a :

Primer llibre del moviment 15M : INDIGNADOS!

En el llibre "INDIGNADOS! : 15M" hi ha artícles i opinions de persones com: Manuel Penella, José Luis Sampedro, Eduard Punset, Eduardo Galeano, entre molts d'altres.

Difón tal i com s'aconsella en les primeres pàgines del llibre:

"Los beneficios de este libro irán destinados en su totalidad al movimien-
to del 15-M.
Se permite, y se aconseja, la copia, fotocopia, duplicación, pirateo, re-
producción y difusión de este libro o de cualquier parte del mismo, en
cualquier formato y en todo el planeta."


Properes activitats

DIJOUS 9
18:00h Taller de castells
11:30h Taller de Tai-Chi
21:00h Assemblea General
22:30h Passe de vídeo “Homenatge a Catalunya II”

DIVENDRES 10
11:00h Laboratori musical
17:00h Taller de pintura
19:00h Xerrada sobre la crisi d'Islàndia i la rebel·lió dels seus ciutadans
21:00h Assemblea General

DISSABTE 11
Cassolada per el ple (Hora a concretar)
18:00h Concentració sobre rodes (Scooter, Skate, BMX...)
18:00h Assemblea sobre l'immigració
21:00h Assemblea General

DIUMENGE 12
14:00h Paellada popular
18:00h Comissió d'Habitatge i Desnonaments
19:00h Jam Sessions: porta el teu instrument i participa!
20:00h Cassolada Popular: vine a fer soroll!
21:00h Assemblea General 
Tobareu més informació a la secció ACTIVITATS

8 de junio de 2011

Informació de la Marxa Popular Indignada

Des del grup de treball de la proposta de Marxa Popular Indignada aprovada a l’assemblea d’AcampadaBCN del 30 de maig, ens informen que ja tenen un blog informatiu sobre la Marxa així com del procés d’organització que s’anirà actualitzant d’aquesta convocatòria del 19 de juny.
Podeu accedir a seu blog des d’aquesta adreça:

http://marchapopularindignada.wordpress.com/

Us adjuntem també, un breu resum explicatiu extret del mateix blog:
A finales de Junio aprovechando las manifestaciones convocadas por todo el país, varias marchas saldrán caminando desde el interior de las mismas y como extensión de su voluntad. Partirán a pie desde diferentes puntos del Estado en dirección a Madrid durante treinta días con la intención de diseminar y compartir nuestra indignación y nuestras propuestas junto con todos los pueblos, con todos los barrios y con todas las personas que quieran alzar su voz y sumarla a la nuestra.
Con la humildad del que camina y escucha a todo aquel y aquella que quiera participar en esta lucha pacífica; aprendiendo de sus realidades para sumarlas a las nuestras, haciendo memoria de cuáles fueron y son las luchas de los colectivos y gentes con las que nos reunamos, y seguir avanzando en esta transformación social, entre todos y todas.
Con todo lo aprendido y recolectado por el camino elaboraremos un gran libro en el que hablen las palabras de todas las personas que se sumen a la marcha.

7 de junio de 2011

Acte de l'assemblea de dimarts 7 de juny

Punts del dia de l'assemblea →
 1. Comissions per barris
 2. Manifest
 3. Revista
 4. Propostes i altres

 1. COMISSIONS PER BARRIS
Centre Vila:  Dissabte 4 de juny la comissió pel barri de Centre Vila, va estar a prop del mercat amb un tauler informatiu fent difusió del moviment. A part el diumenge, durant el dia, es va portar a terme un acte simbòlic, l'enterro de la democràcia.
Com a pròxima activitat es proposa i s'anima als altres barris, de repartir un fulletó, que té un missatge molt directe i ens ho proposen des de un altre acampada.

Roquetes: Demà dimecres dia 8 al matí és fa una activitat de difusió per les Roquetes on opten per fer-ho al transport públic.

Collada: Van fer difusió el passat diumenge 5 de juny al mercat de la Collada. Van posar un punt d'informació, van recollir firmes i van fer un contacte més directe amb la gent del barri. Es tornar a repetir el mateix el proper diumenge a les 9 a la plaça de la Vila, per tornar al mercat i voltants.

*No ha sortit cap representant més de les comissions per barris.

Propostes per millorar o demandes
 • Es proposa quedar per fer una cartellada massiva entre tots el barris. Encara no es concreta ni dia ni hora.
 • Un habitant de Can Xicarró es queixa que paga impostos igual que tots els ciutadans de tota Vilanova, però que a diferència ells no tenen ni llum, ni papereres, els tenen oblidats. A arrel d'aquest comentari, es proposa formar una nova comissió de barri per Can Xicarró. Han sortit voluntaris.
 • Opinen que la proposta del fulletó de Centre Vila, que és molt directe i agressiu el contingut d'ell, proposen que a part es faci un altre per apropar-se més.
 • S'aprova una proposta de fer xerrades i activitats fora de la Vila, altres barris.

 1. MANIFEST
La passada assemblea va haver-hi divergències entre termes com:
Associació / Moviment  i  Manifest / Demanda

Una companya de difusió ha especificat els següents termes.

Proposen de fer una petició a protecció civil. Intentar-ho almenys.
 
També proposen escriure el manifest i mostrar-ho a l'assemblea del divendres.
Es debat el contingut del manifest, i es proposa que la gent que estigui interessada en redactar-lo que parli amb difusió. Han sortit voluntaris.

PROPOSTA DEFINITIVA

Es decideix que no es faci cap petició a protecció civil, ja que s'opina que som capaços de funcionar a nivell de moviment i demostrar que som capaços d'organitzar-nos.
El contingut i la difusió es decidirà per consens a l'assemblea de divendres.

 1. REVISTA
S'han reunit avui dimarts 7 de juny a les 11:30h del matí. Han parlat sobre l'esquema de contingut i les propostes pel nom definitiu, per la creació del blog i l'e-mail.

S'exposen les propostes de noms a l'assemblea. Elecció del títol mitjançant votació.

Noms proposats : La crua realitat, El que la mentida amaga, Àgora de la Vila, Indignews, els indignats, la veu del poble, i la veu dels indignats.

La més votada i per majoria ha sortit “LA VEU DELS INDIGNATS”.

Han fet una breu explicació dels continguts de la revista, com que serà reversible, i serà en català i castellà. I que les feines estan repartides en Gestió/Maquetació, Redacció i investigació.

La revista serà el més econòmica possible i en blanc i negre.
 1. PROPOSTES I ALTRES
 • Mantenir permanentment les votacions en assemblea.
 • Habitatge, medi ambient i cooperació s'uneix per fer un projecte que serà comentat més endavant, per quan es finalitzi l'acampada.
 • Demà es fa la sortida a l'Ortoll a les 8h a la Plaça de la Vila. Aquesta proposta la porta medi ambient i és realitzarà quasi diàriament per treballar-ho bé.
 • Recordar que el passi del documental serà aquest dijous dia 9 de juny a les 10:30h. El nom del documental és “Homenatge a Catalunya II”. S'anima a que la gent vingui.
 • Des de la comissió d'activitats és recorda que demà a les 11h del matí es repeteix el taller de Tapping (alliberació emocional). I que a les 18:00h s'organitza com activitat sobre la cooperativa del Banc del temps. S'anima màxima participació.

Conclou l'assemblea.

Vídeos de "Fes teva la vila", l'acampadavng

Tenim alguns nous vídeos de la acampada i de alguna de les activitats, en el nostre canal de Youtube:


Mapa de corrupció política


Una companya ens envia l'enllaç a un treball increïble: un Google Maps interactiud'Espanya amb tots els casos de corrupció, està ordenat per partits i per regions.

Només s'ha de clicar en el mapa en les sigles d'una o d'una altre formació política o bé en els noms de les regions a la columna de l'esquerra i s'obre una finestra amb totes les dades del cas en qüestió i enllaços a noticies publicades sobre aquests.

Per si encara hi ha dubtes dels motius del moviment 15M i les acampades per la democràcia real.


6 de junio de 2011

Iñaki Gabilondo opina sobre el moviment 15-M

Gabilondo la clava .. "ya no podemos creer cómo creíamos en la política, ya henos descubierto esta falacia, hemos descubierto esta dictadura por encima de la democracia.".


VNG Revolution

Les Roquetes s'indigna


Els veïns de les Roquetes s'uneixen al moviment de les acampades del 15-M, manifestem tot el nostre suport a la iniciativa. Visiteu el seu bloc per a saber-ne més. 


Acta de l’assemblea del dissabte 4 de juny.

0- Explicació funcionament.
1- Assemblea immigració.
2- Assemblea Barcelona.
3- Continuitat acampada.
4- Ortoll - accions.
5- Enterro democràcia (5 de juny 11h i 20h desde Plaça de la Vila)
6- Comissions.
7- Altres.

0- Explicació funcionament

S'expliquen els principis de funcionament de l’assemblea. Cap comentari.

1-Assemblea immigració
S’explica l’assemblea que es durà a terme per tractar el tema de l’immigració. Serà dissabte 11 de juny a les 20h a la Plaça de la Vila.
Assemblea Barcelona
S’explica la participació a l’assemblea de pobles i ciutats feta a l’acampada de Barcelona:
-Coordinació conjunta a través d’una pàgina web.
-Participació de les mobilitzacions del voltant.
-Coordinació amb Penedès i Camp de Tarragona.
-Cal proposar dia i hora de reunió conjunta. Hem proposat que la fem a Vilanova i la Geltrú.
-Marxa a Madrid. S’acorda unió de tots els interessats per a anar a Madrid plegats.
Continuitat acampada
Es valora i dialoga sobre la continuitat de l’acampada a Vilanova i la Geltrú.
(Veure punt 7- Altres per a més informació)
Ortoll – accions
S’explica l’exploració que hi han fet avui dos companys. Han vist que cal netejar els camins tradicionals abans que desapareguin: queden integrats a les parcel.les privades. Dimecres dia 8 de juny a les 8h del matí es convoca una trobada per anar-les a esbrossar (cal portar guants i bon calçat)  És necessiten voluntàris!
Enterro democràcia (5 de juny a les 11h i 20h desde Plaça de la Vila)
Avui se n’ha fet difussió mitjançant una representació portant el punt d’informació al Mercat Central de Vilanova.
S’explica l’acció a l’entorn. Es comenta que l’hora pot ser un problema. Es proposa fer-ho a les 20h desprès de la cassolada. Com a contraproposta es proposa mantenir-ho al matí perque ja se n’ha fet difussió. S’acorda fer-ho a les 11h del matí i conjuntament amb la cassolada de les 20h, ambdues desde la Plaça de la Vila.

Comissions
*Proposta de Terrassa de fer arribar llistat de demandes concretes als partits polítics locals el dia de la constitució de la lesgilatura.
*Proposta del club del lector (pàgina web bibliografia indignada) Xarxa d’intercanvi de llibres.
*Trobada 5 de juny a Barcelona de xarxes d’afectats pels desnonaments a les 17h. Es comenta que aquest mateix tema es tracta aquí a Vilanova i la Geltrú tambè demà  dia 5 de juny a les 18h a la Plaça de la Vila. Si és possible anirà a Barcelona algun representant de la comissió.
*Proposta ànonima de pensar iniciatives de continuitat.
*Es comenta que hi ha queixes que a les Assamblees no es decideix res, que es decideix tot a les comissions.
Altres
Arran de l’últim punt que han comentat des de comunicació, s’obre el debat al voltant dels grups de treball ja existents. Es fa una crida a implicar-s’hi .
S’expliquen les que funcionen i les que s’han proposat i han de començar a treballar i és diu el dia i l’hora de la seva reunió. Tot això es comenta pensant en el moment de la desaparició de l’acampada.
Per aquest motiu:
-Un altre company opina que encara no es  pot desacampar la plaça fins que no es funcioni bé entre assemblees i comissions.
-Un altre  fa una crida al millorar aquest funcionament aprofitant les eines virtuals per poder deixar el moviment a punt per marxar de la plaça i que aquest no desaparegui.
-Un company opina que no cal desgastar-nos mantenint l’acampada per ella mateixa que l’important són les assemblees.
-Altre que no podem deixar l’acampada perquè encara estan massa desorganitzades i creu que això s’esfumaria.
-Company proposa afluixar el ritme d’assemblees i passar a fer-les cada tres o quatre dies i que es porti més feina desde les comissions.
-Company comenta que davant el desgast que comencen a veure, cal que recordem que l’important era plantar la llavor i que això sigui l’embrió d’un moviment llarg que aconsegueixi canviar les coses.
-Davant l’esgotament es demana ante tot respecte.
-S’opina que l’acampada és el que ens ha donat visibilitat i ‘sha de mantenir.
-Es parla de no desmuntar-la fins que funcioni la difussió als barris.
-“El camí és molt lluny i ple de coneixences”.
-Es parla sobre la xerrada a Islàndia.

Acampada al parlament, el 14 de juny

A l'assemblea d'acampats a les places d'algunes poblacions del Principat que es va fer dissabte a la plaça de Catalunya va acordar d'acampar al parc de la Ciutadella, davant el parlament, el 14 de juny al vespre per contestar els pressupostos de la Generalitat, que els diputats hauran de debatre l'endemà.
Sota el lema 'Ni amb tota la policia no aturaran la rebel·lia', la concentració, que ja va ser anunciada fa uns quants dies a l'assemblea de Barcelona, anirà de la plaça de Catalunya al Parlament.
Finalment, el 19 de juny es farà una manifestació internacional 'd'indignats' a les places de tot el món.

5 de junio de 2011

Visita dels Indignats de Rubí

Aquesta tarda han passat per l'acampada uns companys del Vallès Occidental que ens han manifestat el seu suport i ens han deixat el seu contacte:

El Facebook es: Rubí Indigna't
El Twitter: http://twitter.com/#!/indignadosrubi
El bloc: http://rubiindignat.blogspot.com
L'adreça electrònica: rubiindignat@gmail.com

Salut rubinencs i rubinenques!!

Coordinació catalana de les acampades

Ahir va ser un dia molt bonic pel present i futur de la coordinació territorial catalana de les acampades. Es va fer una reunió de representats de les acampades a la plaça Catalunya de Barcelona i es va engegar un bloc on es recopilen totes les acampades a Catalunya. La nova pàgina web és aquesta:


"Fes teva la Vila" ja ha enviat a aquesta nova web l'enllaç als seus espais de la xarxa a Facebook, Twitter i Blogger.