7 de junio de 2011

Acte de l'assemblea de dimarts 7 de juny

Punts del dia de l'assemblea →
  1. Comissions per barris
  2. Manifest
  3. Revista
  4. Propostes i altres

  1. COMISSIONS PER BARRIS
Centre Vila:  Dissabte 4 de juny la comissió pel barri de Centre Vila, va estar a prop del mercat amb un tauler informatiu fent difusió del moviment. A part el diumenge, durant el dia, es va portar a terme un acte simbòlic, l'enterro de la democràcia.
Com a pròxima activitat es proposa i s'anima als altres barris, de repartir un fulletó, que té un missatge molt directe i ens ho proposen des de un altre acampada.

Roquetes: Demà dimecres dia 8 al matí és fa una activitat de difusió per les Roquetes on opten per fer-ho al transport públic.

Collada: Van fer difusió el passat diumenge 5 de juny al mercat de la Collada. Van posar un punt d'informació, van recollir firmes i van fer un contacte més directe amb la gent del barri. Es tornar a repetir el mateix el proper diumenge a les 9 a la plaça de la Vila, per tornar al mercat i voltants.

*No ha sortit cap representant més de les comissions per barris.

Propostes per millorar o demandes
  • Es proposa quedar per fer una cartellada massiva entre tots el barris. Encara no es concreta ni dia ni hora.
  • Un habitant de Can Xicarró es queixa que paga impostos igual que tots els ciutadans de tota Vilanova, però que a diferència ells no tenen ni llum, ni papereres, els tenen oblidats. A arrel d'aquest comentari, es proposa formar una nova comissió de barri per Can Xicarró. Han sortit voluntaris.
  • Opinen que la proposta del fulletó de Centre Vila, que és molt directe i agressiu el contingut d'ell, proposen que a part es faci un altre per apropar-se més.
  • S'aprova una proposta de fer xerrades i activitats fora de la Vila, altres barris.

  1. MANIFEST
La passada assemblea va haver-hi divergències entre termes com:
Associació / Moviment  i  Manifest / Demanda

Una companya de difusió ha especificat els següents termes.

Proposen de fer una petició a protecció civil. Intentar-ho almenys.
 
També proposen escriure el manifest i mostrar-ho a l'assemblea del divendres.
Es debat el contingut del manifest, i es proposa que la gent que estigui interessada en redactar-lo que parli amb difusió. Han sortit voluntaris.

PROPOSTA DEFINITIVA

Es decideix que no es faci cap petició a protecció civil, ja que s'opina que som capaços de funcionar a nivell de moviment i demostrar que som capaços d'organitzar-nos.
El contingut i la difusió es decidirà per consens a l'assemblea de divendres.

  1. REVISTA
S'han reunit avui dimarts 7 de juny a les 11:30h del matí. Han parlat sobre l'esquema de contingut i les propostes pel nom definitiu, per la creació del blog i l'e-mail.

S'exposen les propostes de noms a l'assemblea. Elecció del títol mitjançant votació.

Noms proposats : La crua realitat, El que la mentida amaga, Àgora de la Vila, Indignews, els indignats, la veu del poble, i la veu dels indignats.

La més votada i per majoria ha sortit “LA VEU DELS INDIGNATS”.

Han fet una breu explicació dels continguts de la revista, com que serà reversible, i serà en català i castellà. I que les feines estan repartides en Gestió/Maquetació, Redacció i investigació.

La revista serà el més econòmica possible i en blanc i negre.
  1. PROPOSTES I ALTRES
  • Mantenir permanentment les votacions en assemblea.
  • Habitatge, medi ambient i cooperació s'uneix per fer un projecte que serà comentat més endavant, per quan es finalitzi l'acampada.
  • Demà es fa la sortida a l'Ortoll a les 8h a la Plaça de la Vila. Aquesta proposta la porta medi ambient i és realitzarà quasi diàriament per treballar-ho bé.
  • Recordar que el passi del documental serà aquest dijous dia 9 de juny a les 10:30h. El nom del documental és “Homenatge a Catalunya II”. S'anima a que la gent vingui.
  • Des de la comissió d'activitats és recorda que demà a les 11h del matí es repeteix el taller de Tapping (alliberació emocional). I que a les 18:00h s'organitza com activitat sobre la cooperativa del Banc del temps. S'anima màxima participació.

Conclou l'assemblea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario