27 de septiembre de 2011

ASSEMBLEA FES TEVA LA VILA – 25/09/11

Ordre del dia

1. MANIFESTACIÓ ANGLADA (FEIXISTA)
2. CASETA
3. RETALLADES i PUNTS A DEBATRE PER PROPERA ASSEMBLEA
4. MANIFESTACIÓ 15 D’OCTUBRE
5. VARIS
6. MASSET D’EN SAFONT

  1. MANIFESTACIÓ ANGLADA (FEIXISTA)
El dia 02/10 en motiu de la manifestació feixista d’Anglada a la Plaça Sant Jaume al matí, es parla de fer una contra-manifestació.
Diversos membres de l’assemblea de Vilanova aniran demà dia 26/09 a Barcelona a la reunió oberta a totes les entitats que s’ha convocat al Passatge del Crèdit, nº 7 pral. a les 20h per debatre el tema de la contra-manifestació.
Ens informaran del que s’ha decidit donat que a l’assemblea s’ha votat a favor de donar suport i d’anar a la contra-manifestació i s’enviarà informació a través del correu, twiter, blog i facebook.
  1. CASETA
Es porta a debat i es valora la possibilitat de continuar amb la caseta.
L’ajuntament no ha possat pegues per la continuïtat.
Es parla del que va succeïr amb la caseta i ara hi ha un grup de gent que es compromet a anar-hi unes hores concretes.
Es parla de la possibilitat de construir una caseta per nosaltres mateixos.
Es parla de deixar de moment el tema caseta per més endavant i posar un punt fix d’informació com el que teníem a la Plaça de la Vila i es va trencar.
S’anirà  a parlar amb l’ajuntament i en la propera assemblea s’acabrà de decidir ema caseta.

3. RETALLADES i PUNTS A DEBATRE PER PROPERA ASSEMBLEA

Es fa una crida a portar com a punt important per la propera assemblea la trobada d’accions contra les retallades a sanitat i ensenyament.
Es comenta que s’ha parlat amb acampada Sitges, Sant Pere de Ribes... de fer accions conjuntes, es parlarà amb ells i ho continuarem a la propera assemblea.
Un altre punt que s’acorda debatre a la següent del dia 02/10 és la informació recollida sobre les retallades que s’han fet a hospitals i caps de Vilanova. Informar al poble i sensibilitzar-lo amb el problema.
Un altre serà parlar de les comissions que estan funcionant actualment, que s’està fent  i que necessiten.

4.MANIFESTACIÓ 15 D’OCTUBRE

Convocatòria pel 15 d’Octubre d’una manifestació que es parla que serà        a nivell internacional, recolçada per grups de indignats d’arreu del món.
Els sindicats també es volen unir al intent de plantejar aquesta manifestació com a convocatòria global.
Es farà difusió de la manifestació del 15/10/11.

5. VARIS

Es parla de que a l’arribada del hivern potser hi haurà algun problema a l’hora de fer les assemblees donat el fred i la pluja, i que potser s’hauria de trobar un local o algo semblant. De moment es decideixi que es continuarà fent al carrer i que quan plogui ens situarem a sota dels arcs de la plaça.
Es parla de que el principal problema que va tindre l’acampada de Vilanova és que molts dels objectius que ens vam marcar no eren assolibles i que hem d’aprendre dels errors i apostar per definir quins objectius bàsics (un o dos) volem aconseguir i fer-ho.
Primera acció: campanya contra retallades a un mes vista, manifestacions, concentracions....etc...
6. MASSET D’EN SAFONT

Es necessita ciment, mà de morter, oli, aigua potable i aliments que no es facin malbé.
Tots els divendres a les 18h es fa una assemblea al Maset d’en Safont i un dimarts cada 15 dies una reunió al Centre Cívic de Mar a les 17h30 (la propera reunió és el 04/10) per a tota la gent que estigui interessada a col.laborar.
Un company opina que s’haurien de recolçar iniciatives com aquesta de la cooperativa d’aquest tipus en comptes d’intentar sensibilitzar la població amb els problemes existents, donat que la gent s’hauria de treballar la seva pròpia consciència.
Potenciar el sector primari.
Pot arribar un moment en que tindre un tros de terra i saber conrear-la sigui el mode de subsistir...

FINALITZA L’ASSEMBLEA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario