10 de octubre de 2012

PLE DE L'AJUNTAMENT APROVA LA MOCIÓ...



L'Assemblea de Zona dels Instituts de Secundària del Garraf i Alt Penedès van registrar un Manifest a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el dia 12 de setembre (dia primer de vaga convocada per Interzones) demanant que fes un clar pronunciament en contra de les retallades en educació.

ICV i CUP ens van donar suport i ICV va presentar como a Moció al Ple del dia 8 d'octubre, el nostre manifest i una moció amb dos punts. La votació ha sigut la següent:

PRIMER: Donar suport al manifest que presenta l’Assemblea de zona dels Instituts de Secundària del Garraf i l’Alt Penedès que ens ha fet arribar el present manifest on exposen el malestar i les reivindicacions de la comunitat educativa de secundaria pública a la nostra ciutat i comarques del Garraf i l’Alt Penedès.
 Aprovat amb els vots de PSC, ICV i CUP, l'abstenció de CiU i PP

SEGON: Que l’Ajuntament treballi activament i amb una interlocució directa i clara per a recollir i fer arribar al Departament d’Ensenyament tot el malestar i les reivindicacions del conjunt de la comunitat educativa de Vilanova i la Geltrú.
 Aprovat per unanimitat.

Al Ple hem estat presents membres de l'Assemblea amb la samarreta grogue i pancartes. Després hem fet la lectura de la intervenció que havien preparat pel Ple, a la Plaça de la Vila, ja que no hem pogut llegir-la (la fet un regidor de ICV) per no tenir una entitat registrada a l'Ajuntament que fes la demanda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario