22 de mayo de 2011

ASSEMBLEA de DIUMENGE 22 a les 18 h.



A l'assemblea de la plaça de la vila a diumenge 22 de maig s'ha arribat a els següents acords i objectius assumibles:

 -Relleus: Fer relleus per que aquelles persones que ja porten acampades des del dijous dia 19 puguin anar a les seves cases, descansar una mica i ocupar-se de temes personals. És per això que animem a tots i totes a unir-vos a l'acampada per seguir sumant esforços, experiències i coneixements, perquè a tots ens afecta la crisi a la que ens han portat els que acumulen la riquesa i els que manen, digueu prou!

-Continuïtat acampada: Ens quedem. Això encara no s'ha acabat. Som aquí per trobar solucions i fer sentir la nostra veu i no marxarem fins que no es trobin i es comencin a posar en pràctica.

-Prendre la plaça sempre que la situació política o social es torni insostenible. La
plaça del poble ha estat des de l'antiguitat un punt neuràlgic de l'activitat i la vida quotidiana a la vila, i com a tal la reivindiquem a partir d'ara com a punt de reunió, debat i manifestació ciutadana, sempre que sigui necessària.

 -SOBIRANIA POPULAR. No deleguem la responsabilitat que tenim envers de nosaltres mateixos i la societat a persones que responen a una organització política a la qual només podem escollir cada quatre anys, que demés no paren d'enganyar-nos constantment no complint la major part de promeses que fan durant la campanya electoral  i que la major part de vegades acaben incorrent en delictes de corrupció associats a l'abús de poder. Aplicar la democràcia directa. Es el que totes i tots volem!

 -Augmentar la PARTICIPACIÓ. Cal estendre la nostra protesta a totes les classes socials, ètnies, cultures i nacionalitats que habiten, i per tant son ciutadans de Vilanova i la Geltrú. Aquest cop no som els de sempre i cal que tothom ho sàpiga. Entre nosaltres esm pot trobar tot tipus de persones: treballadores/ors, mestresses/essos de casa, parats/des, joves, mares, pares, oncles, germans, cosins, etc.. I si no podeu venir a acampar os animem a que participeu a les assemblees i en sigueu un de mes, que os apropeu a informar-vos del que estem construint en benefici de tots/es i sobretot que no  os faci por ni vergonya, que les ganes d'un canvi real siguin mes fortes que la por o a vergonya. Aquí tothom te veu, TOTHOM.

 -Difusió: cotxe megàfon: Demà S'anirà a fer un "tour" per Vilanova i la Geltrú amb un cotxe amb megafonia per informar i animar a tota VNG a que s'apropi a la vila per participar.

Propera assemblea el dilluns 23 a les 21 h. Os esperem a totes i tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario