27 de mayo de 2011

Manifestació avui divendres 27 de maig a les 19 h a la Vila: Prou brutalitat policial!

Avui hem vist com, un cop mes, el poder es serveix de la violència i la brutalitat policial quan se li acaben els arguments. Servint-se d'excuses que ningú es creu han arribat a primera hora del matí provocat als concentrats a la Plaça Catalunya per que aquests els donessin una excusa per carregar de manera indiscriminada contra menors d'edat, adults, gent major de 65 anys, nois, noies, homes i dones de totes es edats, sense cap mirament. Finalment ningú els ha donat raons per carregar però això no ha sigut un problema per ells perquè pel que sembla es havien donat ordres molt clares de confiscar i destrossar material informàtic, mòbils, documentació, tendes de campanya, menjar, carpes, etc. Amb l'excusa de netejar la zona han intentat rebentar la protesta i fent us de la violència. El mes admirable per part dels concentrats ha estat el seu comportament resistint de forma pacífica en tot moment sense caure en les provocacions que hagessin legitimitzat la violència policial i el desallotjament.

Per la violència indiscriminada i desmesurada que han fet servir les forces del (des-)ordre s'han convocat manifestacions en rebuig de la brutalitat policial a totes les poblacions que secunden una acampada reivindicativa avui a les 19 hores.
 Es per això ens manifestarem totes i tots a les 19 h a la Plaça de la Vila per dirigir-nos a la Plaça de les Neus per protestar i fer sentir la nostra veu de rebuig a a violència i a la brutalitat, reivindiquem una policia al servei dels ciutadans i no que es dediqui a apallissar-los, volem una policia que ens protegeixi perquè si ens ataca i ens agredeix qui ens protegirà de la policia. Avui, persones que van córrer davant dels grisos han comentat haver reviscut moments del passat en els que el dret a reunir-se estava prohibit i era castigat reprimit amb violència indiscriminada.
Actuem abans que sigui massa tard!  
Diguem prou ara que som a temps!
Tots al carrer per les llibertats ciutadanes !

*No oblidis que despres d'aquesta manifestació hi ha la manifestació antifeixista i antiracista del Garraf convocada per UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME DEL GARRAF a les 20 h. a la Pl. de les Neus. Podeu trobar mes informació a: http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario