1 de junio de 2011

CARTA OBERTA AL SENYOR RAMON FRANCÁS.

Carta en resposta al article del dia 27 de Maig al Diari de Vilanova.

En resposta al senyor Ramon Francás, que en pagines centrals del Diari de Vilanova escriu sobre el nosaltres, que estem a la Plaça de la Vila, volem matitzar algunes de les seves opinions personals.

No som un moviment d’esquerres, ni tenim cap ideologia politica comú, molt al contrari, en el nostre moviment, tenen cabuda totes les idees.
No som “okupes” ni marginats ni tenim ganes de guerra, sr. Francás.
No estem aquí per fer el “dropo” , ni per fumar porros, ni per fer “botellon” ni estem de festa. NO!!!!!!

Estem de protesta, estem indignats/des, i no ens mourem ni ens mouran….
Aquesta, sr. Francás, es una protesta pacìfica, per la dignitat, perque estem fins als nassos de les maneres de gobernar dels nostres dirigents politics, que nomes ens tenen en compte cada quatre anys, per que no tenim feina, ni diners ni futur….ni vergonya, ni por de dir el que pensem.

Aquesta es una protesta de cors, de Pau i de ressistència pacifica pels nostres drets.
I si te res a dir, sr. Francás, el convidem a venir a qualsevol de les assamblees que fem cada dia a les 21:00 hores a la nostre Plaça de la Vila i el rebrem amb dignitat i escoltarem les seves propostes amb el maxim respecte i sense tergiverssar les seves opinions.

El rebrem sense mentides ni embuts, trobara una rebuda molt llunyana a la del Ajuntament de Vilanova, que ens ha negat sistematicament, qualsevol demanda del nostre moviment, com poden ser el serveis publics i unes minimes condicions de estada.
Esta convidat.

Volem matitzar també els comentaris sobre el Trapezzi, possant de manifest que el nostre moviment reb suport per part d’alguns artistes del festival, que voluntariament han pres l’opció d’actuar en un altre lloc.

La Plaça de la Vila es prou gran per tothom i per lo tant, esperem que tothom digui la seva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario