3 de junio de 2011

Acta de l’assemblea del dia 30 de Maig

Com a primer punt es recorda als assistents el protocol assambleari.

Una persona participa a l’assamblea denunciant i expossant el seu cas, d’una estafa inmobiliaria en un a.p.i de Vilanova. Demana ajuda a l’assamblea.

Es fá palessa la necessitat de saber que fer un cop acabades les acampades s’arriba al consens de seguir fent assamblees populars a la Plaça un cop al mes.

Es recorda als assistents el motiu de les mobilitzacions a nivell estatal i local

Avui dia 30 es recorda que alguns/nes membres del campament de Vilanova, actúen presencialment amb  pancartes davant de la sucursal de La Caixa de Pensions i La Caixa del Penedés demanat de forma pacífica a la gent del poble que treguin dels seus comptes bancaris 155 euros o fracció. Un membre participant expossa a l’assamblea que la gent no anava gaïre motivada i que si hagues hagut mes suport per part d’altres membres hagues anat millor perque s.hauria cobert millor l’acte. Es recorda que també s’actuará de la mateixa manera els dies 10 de cada mes, demanant una continuitat.

L’assamblea per majoria absoluta acorda començar a recollir signatures per la dimissió de Felip Puig.

S’acorda designar un/una  ciutadá/na que representi al poble als plens de l’Ajuntament, aixó será els primers dilluns de cada mes.

La necessitat de difondre el missatge del campament per tota la ciutat es molt necessária i per aixó es demana mes implicació per part de la ciutadania i unificar esforços.

Per majoria de l’assamblea es decideix seguir amb el capament fins que es vegin resultats palpables i reals de totes i cada una de les reivindicacions i necessitats

Es fan saber les normes civiques de respecte i convivencia a tothom.

Es propossa crear un taller de Catalá.

Es recorda que la comissio d’habitatge i desnonaments es reuneix tots els diumenges a les 18h de la tarda a la Plaça.

Es fa saber que la carta en resposta a l’article de la setmana passada al Diari de Vilanova está ja per publicar.

A darrera hora es fá saber que degut a la visita del president del govern i altres a l’Hotel Dolce de Sitges, els propers dies 2,3 i 4 de Juny, dos o tres membres del nostre campament es desplaçaran al campament de Sitges per recollir informació, unificar esforços i accions. També hi assistiran membres de l’acampada de Plaça Catalunya.

L’assamblea s’aixeca a les 23h sense res mes a dir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario