20 de junio de 2011

Assemblea excepcional de caràcter urgent.

A tots els indignats/des.
Ahir dilluns dia 20 de juny vam celebrar una assemblea urgent amb caràcter excepcional amb tots els/les indignats/des que ens trobàvem en aquell moment a la plaça. La causa va ser de força major: ens ha arribat un comentari que fa al·lusió a un desallotjament imminent de la plaça, degut a la perillositat que implica el festeig amb coets i petards de les properes festes de sant Joan, amb les tendes i carpes a la plaça de la vila. Sense fer cap comentari relacionat amb el resultat de la citada assemblea, es convoca oficialment a tothom a una assemblea extraordinària el dia d'avui a les 21h del vespre a la Plaça de la Vila, amb l'objectiu d'informar a tots i totes les que ahir no van assistir pel caràcter urgent de la mateixa, i per parlar dels següents punts que s'han marcat com a ordre del dia de l'assemblea:

  • Torn de paraula rotatiu a mode d'introducció per valorar l'opinió dels assistents sobre l'aixecament del campament.
  • Coordinar i organitzar l'aixecament del campament.
  • Preparar la festa de sant Joan que tindrà un caràcter, a demés de festiu, informatiu sobre el futur del moviment a la vila.
L'assemblea te coma objectiu resoldre d'una manera dinàmica i de forma consensuada l'aixecament del campament, de manera que el resultat del mateix transcorri de la manera mes natural i positiva, transmetent una idea de continuïtat i de projecte amb perspectiva de futur. Qualsevol altre tema que pugui sorgir es deixarà com a ordre del dia per a l'assemblea del proper diumenge, al menys que aquest tingui un caràcter urgent, amb l'objectiu de que l'assemblea no es faci massa llarga i puguem assolir els objectius de manera eficient. També cal tenir en compte que es preveu iniciar l'aixecament en finalitzar l'assemblea i ens cal temps per fer-ho.

Salut!

C. de Comunicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario