13 de junio de 2011

Acta de l'assemblea del diumenge 12 de juny


Cadascuna de les comissions exposa quins són els seus objectius i defineix unes línies d’acció. Si estem interessats/des en les activitats d’alguna d’aquestes comissions, cal que ens posem en contacte amb ells directament. Passem als altres temes de l’ordre del dia:


1. Es planteja la continuïtat de les assemblees (si fer-les cada dia de la setmana o no). Després de proposar diverses opcions, s’acorda que hi ha UNA ASSEMBLEA GENERAL ELS DIUMENGES (tot i que la setmana que ve es farà dissabte dia 18 de juny a les 18h, per motiu de la manifestació convocada pel 19 de juny). Alternativament hi haurà reunions de les comissions i l’assemblea general dels diumenges no és incompatible en fer-la per barris.

2. Comunicació amb l’alcaldessa.
Després de la visita de l’alcaldessa (dient que vol escoltar les nostres propostes), s’ha de decidir si es vol parlar amb ella o no i de quina manera: si cal fer una reunió extraordinària per arribar a un consens dels temes a tractar amb ella o cal que participi de l’assemblea com qualsevol altre ciutadà, etc, etc.

3. Aquest dimecres hi ha prevista una cadena humana al Parlament Es proposa sortir de Vilanova a les 5:30 h del matí (del matí!) per estar a les 7:oo (del matí) a la porta del Parlament.

4. Organització de cara a la manifestació convocada a Plaça Catalunya pel 19 de juny
Es contacta amb els acampats de Gavà. Aquests s’han organitzat amb tots els pobles del Baix Llobregat i han acordat sortir caminant diumenge des d’Esplugues fins a Pça Catalunya. Cal acordar l’hora.

1 comentario:

  1. No s'ha plantejat per res recollir l'acampada? De cap manera? Potser reduir les tendes acampades?

    L'acampada va ser bona com a impacte inicial, però ara ocupar mitja plaça de la vila crec que fa més mal que bé. Jo estic totalment d'acord amb les raons de l'acampada, però també m'agrada passejar per la Plç de la Vila, els hi ha molts nens que hi juguen, és un lloc de pas agradable on la gent hi fa vida.

    Continuar acampant a la vila, crec que pot fer que la gent es cansi del moviment. Crec que cal recollir l'acampada i replantejar el tema.

    ResponderEliminar