12 de junio de 2011

Les conseqüències de la llei Òmnibus


La Comissió de Salut de la Assemblea de Plaça Catalunya de Barcelona ens fa arribar un manifest que explica el que suposa la nova llei Òmnibus. A continuació un extracte del Manifest:

DENUNCIAMOS que el gobierno que hace esta propuesta de Ley es el mismo que ha presentado unos presupuestos que afectarán gravemente la Sanidad Pública, y que es el mismo que acaba de suprimir el impuesto de sucesiones, y es el mismo que no se plantea subir los impuestos a los más ricos ni a las grandes empresas.

EXIGIMOS la eliminación del texto legislativo actual, y si realmente existe la necesidad de agilizar la administración o el funcionamiento de la misma, se realice un nuevo texto consensuado, directo y claro, donde ante todo el sistema sanitario y servicios sociales sigan siendo única y estrictamente públicos

PEDIMOS a la ciudadanía indignada que exprese su INDIGNACIÓN defendiendo el derecho a la salud y a la sanidad pública, y presenta las ALEGACIONES oportunas a esta Ley.

1 comentario:

  1. No se on comentar això, però és important:
    Avui a la assamblea de l'acampada de Sitges han vingut un grup de ciutadans de Sitges dient que la acampada s'ha de marxar per que faran la setmana que ve una "pasarela de models" i que no queda bé amb la imatge de la passarela que h hagi la acampada.
    Avui es tenia que votar si ens dissoliem, moviem o si ens quedavem, però com que s'ha obert un gran devat s'ha consensual aplaçar la votació a demà.
    Demà aquesta gent que a ultima hora avisa de les seves intencions i que no s'han interessat cap dia per informar-se de com estaria la situació de la plaça portaran a moltissima gent per tal de que surti elegida la opció de disoldre l'acampada.
    NECESSITEM QUE DEMÀ DIA 13 DE JUNY TOTS ELS INDIGNATS ES PRESENTIN A L'ASAMBLEA DE SITGES PER EVITAR QUE UNA PASARELA DE MODELS ACAVI AMB EL MOVIMENT QUE ES VA INICIAR EL DIA 15M.

    si hi ha alguna manera més adequada de transmetre aquesta informació agreiria que m'informesiu gracies. el meu mail kofing01@hotmail.com

    ResponderEliminar